30.8.2011

Syksyssä

jo mennään, 
mutta meillä jalkapallokausi pyörii vielä ihan täysillä.


Tässä fiiliksiä viime perjantailta.
Tiukka piirisarjan peli.
6-5 
tappio.
Koville otti.
Mutta lauantaina jatkettiin toisessa turnauksessa 
ja voittoja taas ropisi.

Ulkona sataa,
oottelen poikaa taas pelistä kotiin :)

We are so football.
These pictures from last friday.

4 kommenttia:

 1. Kiva näitä kuvia on katsella, mutta pakko tunnustaa...olen niin iloinen, että meidän poikain peliura ei kestänyt kuin pari kuukautta. En niin kotoisaksi tunne oloani kentänlaidalla ;)

  VastaaPoista
 2. Hei! Onko Villellä noin lyhyt tukka?! Täytyy näyttää kuvat Luisille heti, kun se tulee koulusta. Tsemppiä kentänlaidoille, muistakaa termari mukaan lauantai-aamuisin (huh, miten ikävä nirhaisi...)

  VastaaPoista
 3. Kikka:
  Mä oon aina ollu sellanen "piilourheiluhullu", itekkin pelannu hetken JPS:ssä (Järvenpään palloseura)ja kokeillu paljon muitakin eri lajeja, mutta noi pelireissut meillä menee tosi kivasti kimppakuljetuksilla kun kaikki pojat asuu ihan naapurissa, ei siis tarvi aina joka pelissä laidalla seisoskella ja meillä ku ei oo edes tuota autoa.

  Jenni:
  Ikävä täälläkinpäin, uutisia oon seurannu tiukkana; järistyksiä, hurrikaaneja jne. just tasan siitä lähtien ku te rapakon taakse lähditte ;)
  Terveisiä sinnekkin kaikille pikkufutaajille ja huoltojoukoille!

  VastaaPoista
 4. Meidän 8v poika haluaisi aloittaa fudiksen. Tosin myös capoeiran, kung fun, karaten, veistokerhon, liikuntakerhon, miekkailun ja paljon muuta että saas nähdä =) mä en ole kyllä niin innostunut kentän laidalla seisomisesta, miks se ei vois kiinnostua vaikka jostain käsityökerhosta ;)

  pssst, kurkkaa blogistani arvonta

  VastaaPoista